vrijdag 17 april 2020

Review: Pixi + Heart Defensor oogschaduw palette

Review Pixi + Heart Defensor oogschaduw palettePixi Beauty is voor de Pixi Pretties collectie een samenwerking aangegaan met Heart Defensor beter bekend onder haar Youtube naam That's HeartHeart heeft voor haar samenwerking met Pixi Beauty een oogschaduw palette ontwikkelend met de naam Eye heart Palette Double Tap. Benieuwd wat ik van dit oogschaduw palette vind? Lees dan snel verder!


Pixi + Heart Defensor Eye heart Palette Double Tap
Het oogschaduw palette dat Heart voor Pixi ontwikkeld heeft bevat 8 silky mineral kleuren in verschillende bruin/oranje/rood tinten. Een warm palette dus. Dit zijn de favoriete kleuren van Heart en flatteren iedereen.  Alle kleuren hebben een naam gekregen die belangrijk zijn voor Heart.

Review Pixi + Heart Defensor oogschaduw paletteDe oogschaduw zit in de herkenbare Pixi verpakking: pastel groene basis met een doorzichtige deksel. Op de deksel staat een baby roze hartje en in rosé Pixi + Heart Defensor. Op de achterkant staan de namen van alle oogschaduw tinten.

En dan nu naar de binnenkant! Het palette bevat 4 matte tinten en 4 shimmers. Een perfecte verhouding als je het mij vraagt. De oogschaduws zijn erg romig van textuur en goed gepigmenteerd. Ook aangebracht op de oogleden is de pigmentatie goed. Hetzelfde geld voor het blenden. De kleuren blenden mooi in elkaar over zonder pigment in te leveren. De kleuren zijn onderling goed met elkaar te combineren waardoor je er vele verschillende looks mee kunt maken.

Review Pixi + Heart Defensor oogschaduw paletteDe kleuren vind ik prachtig, al liggen de oranje en rode tinten erg uit mijn comfortzone. Terwijl oranje tinten juist erg mooi staan bij blauwe ogen. Het is dus nu hoogtijd voor een ooglook dat uit mijn comfortzone ligt. De oogschaduw brengt erg gemakkelijk aan met een klein beetje fall out. Voor de look heb ik de bovenste vier kleuren gemaakt. Ik moet zeggen, het staat niet verkeerd. Wel even wennen, want ik draag meestal bruine oogschaduw
.



Mijn mening
Ik vind het Pixi + Heart Defensor Eye heart Palette Double Tap een erg fijn palette met mooie goed gepigmenteerde kleuren en een romige textuur die fijn aanbrengt. Ondanks dat deze kleuren iets buiten mijn comfortzone liggen, ben ik fan van dit palette. Als ik volgend jaar bij de Pixi winkel in London ben, ga ik zeker kijken voor een ander oogschaduw palette!

Draag jij wel eens kleuren die buiten jouw comfortzone ligt?

Verkrijgbaarheid: de Pixi + Heart Defensor oogschaduw palette is online te koop op de website van Pixi voor £18.00 en bij The Make Up Spot voor €23,50

19 opmerkingen:

  1. Ik ben echt zo benieuwd naar de Pixi producten! Denk dat ik binnenkort toch maar eens op zoek moet hiernaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb meerdere producten van ze (oogschaduws, lip producten, highlighter/blush) en ik ben echt fan. Pixi is ook te koop bij de Bijenkorf en diverse Nederlandse webshops

      Verwijderen
  2. Ik vind het hele mooie tinten, en ook meteen leuk voor Koningsdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De pigmentatie van dit oogschaduw palette ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weinig, dat was eigenlijk wat ik wilde schrijven, deze kleuren liggen echt buiten mijn comfortzone, maar aan de andere kant vind ik het wel hele mooie kleuren, gewoon eens doen eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik blijf ook vaak in mijn comfortzone. Nu is de perfecte tijd om te experimenteren met andere kleuren oogschaduw

      Verwijderen
  5. Mooi palette! Ik heb van het palette Pixi + Cloe Morello, ik was die totaal vergeten dat ik hem had...Morgen weer eens gebruiken. Ik draag mestal veilige kleuren maar experimenteren is natuurlijk altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb dat palette even moeten opzoeken, maar die is ook echt prachtig! Nu is het helemaal leuk om te experimenteren met make up!

      Verwijderen
  6. Leuke herrfstige seventies kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een hele mooie tinten om looks te maken. Dit merk zie ik de laatste tijd veel voorbij komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het merk krijgt steeds meer naamsbekendheid bij het grote publiek. Het bestaat toch al 20 jaar

      Verwijderen
  8. Wat een mooie, warme kleuren! Perfect voor de lente.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...