zaterdag 25 april 2020

Preview: Iconic Looks met Disney en Catrice

 Iconic Looks met Disney en CatriceWie is er niet opgegroeid met Minnie Mouse en Katrien Duck (in Engelstalige landen Daisy Duck genoemd)? Ik las elke week de Donald Duck en leefde mee met het wel en weel van Minnie en Katrien. Hoe leuk is het dat beiden nu een eigen make up collectie hebben?


Iconic Looks met Disney
Fan van pop-­culture iconen? ’s Werelds bekendste cartoon BFF’s: de lieflijke Minnie Mouse en de levendige Daisy Duck. Of het nu gaat om fashion items of accessoires, deze twee vrolijke Disney karakters zijn al lange tijd moderne klassiekers. En nu hebben ze CATRICE geïnspireerd om een nieuwe collectie te maken: vanaf begin mei is de CATRICE Limited Edition Minnie & Daisy verkrijgbaar met in totaal zes trendy mini nagellakken en twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten – alles in het design van het bekende Disney duo.


MINI NAIL LACQUER
 Iconic Looks met Disney en CatriceJe moét ze simpelweg hebben: de schattige mini nagellakken met afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck zijn er elk in drie trendy kleuren, van nude tot rood – elk passend bij het Minnie of Daisy palet. De zes nagellakken toveren een perfecte gel-­shine finish op de nagels en blijven tot wel zeven dagen zitten zonder dat er een top coat nodig is. Ze maken een blijvende indruk op de nagels én op de beautycounter. Adviesprijs €1,99

Hoe schattig zijn deze nagellakjes? De kleuren passen echt bij Minnie (roze en rood) en bij Katrien (roze en paars). Ik vind vooral de rechter Katrien nagellak erg mooi.

 Iconic Looks met Disney en Catrice
 Iconic Looks met Disney en Catrice
EYESHADOW PALETTE
De Limited Edition Minnie & Daisy biedt twee oogschaduwpaletten met negen perfect op elkaar afgestemde oogschaduwen, elk om geweldige effecten mee te creëren voor expressieve oogmake-­up stijlen. De Minnie kleuren worden gekarakteriseerd door hun zachte nude-­ en rode tonen, terwijl het Daisy palet voornamelijk rosé-­ en paarstinten bevat. Niet alleen de intense kleuren van de poederoogschaduw, maar ook de stijlvol ontworpen vrouwelijke afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck op de verpakking zijn een echte blikvanger! De kwalitatieve verpakking is bovendien uitgerust met een spiegeltje, zodat je gemakkelijk op elk moment je make-­up kan opfrissen, ook wanneer je op pad bent. Adviesprijs €8,99

Wow, wat een gave oogschaduw paletten! Ook hier weer voeren paarse tinten de boventoon bij Katrien en bij Minnie is dat roze en rood. Ik vind ze allebei prachtig, stiekem zou ik ze best allebei willen hebben!

 Iconic Looks met Disney en Catrice
Mijn mening
Wat een leuke samenwerking heeft Catrice weer aangenaan! Ik weet zeker dat deze collectie de winkel uit gaat vliegen! Voor welk product ga jij? Ik hoop het Katrien oogschaduw palette te bemachtingen.

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...