zondag 2 februari 2020

Preview: Teaology, WetBrush

New year, new products!  Het jaar 2020 is inmiddels in volle gang en met een portfolio bomvol prachtige merken, kan het niet anders dan dat we dit jaar starten met mooie nieuwe introducties.   

Peach Power met Teaology
Teaology de Peach Tea Hydra CreamIn China wordt de perzikboom beschouwd als “de boom des levens”. Haar fruit, de perzik, is het symbool van de eeuwige jeugd, vitaliteit en kracht. Geïnspireerd op de krachtige werking van perzik ontwikkelde Teaology de Peach Tea Hydra Cream. In deze hydraterende crème, bestaande voor 95% uit natuurlijke ingrediënten, worden alle voordelen van een kopje thee gecombineerd met een functionele dosis hyaluronzuur, een complex van prebiotica en revitaliserend extract van perzik gecombineerd.  SRP €43,95 (o.a. Douglas.nl)

Voor een thee en perziekliefhebber als mijzelf, klinkt dit erg goed!

WetBrush
WetBrush Fantastic Vogage
WetBrush introduceert een compleet nieuwe lijn met speciale prins: Fantastic Voyage. Een lijn met abstracte prints, metallic look en een shimmering touch. Naast dat de populaire Pro Detangler in een kekke jasje wordt gestoken, krijgen de Mini Detangler (handig voor op reis) en Flex Dry (musthave voor bij het föhnen) ook een ware makeover! SRP v.a. €9,95 (o.a. Douglas.nl)

Wow, wat een gave prints! Ik zou ze allemaal wel willen en dan aan de muur ophangen als kunst! Bovendien heeft de lijn dezelfde naam als een song van David Bowie, dus dat is helemaal leuk als Bowie fan en beauty lover!


Keep on smiling met Patchology
 Patchology Moodpatch™ Keep Smiling Lip Gel
Ready.. Set.. Kiss!  De Patchology Moodpatch™ Keep Smiling Lip Gel is een intens hydraterend, met thee doordrenkt aromatherapie lipmasker dat in 10 minuten tijd resulteert in zijdezachte, soepele lippen. Dankzij de verzachtende, kalmerende werking van lavendelbloesemthee en viooltjes en de voedende kracht van kokos worden droogheid en irritatie verbannen. Het resultaat: kissable lips! Single €4 / 5-pack €12 (o.a. Douglas.nl)

Als je vaak (matte) lipstick draagt, is het belangrijk om jouw lippen goed te verzorgen. Daarom lijken deze lipmaskers mij ook erg fijn. Ik bedoel: waarom zou alleen jouw gezicht een masker verdienen?!

Smart Skin
Om de balans van het microbioom van de huid te herstellen, heeft Talika SKINTELLIGENCE gecreëerd; huidverzorging met een minimalistische ingrediëntenlijst om de huid terug te brengen naar zijn natuurlijke basis en op basis van prebiotica die de groei en activiteit van goede bacteriën stimuleren. Door de balans op de huid te herstellen, wordt de beschermende kracht van de huid ondersteund. De huid weet zich zo te weren tegen o.a. stress, (lucht)vervuiling en overmatige blootstelling aan de zon en zo lukt het de huid zich te beschermen tegen schade zoals fijne lijntjes, pigmentvlekjes, dehydratatie en rimpelvorming. Slim!  SRP v.a. €13,90
Deze producten spreken bij heel erg aan. Niet alleen omdat het beschermen tegen o.a dehydratie, maar ook omdat er weinig ingrediënten in zitten.Dit merk heeft veel verschillende producten voor de huid: van dagcremes tot serum tot scrub en nog veel meer. Persoonlijk spreekt mij de HYDRATING 99 RICH CREAM het meeste aan. Dit omdat deze perfect is voor de droge tot zeer droge huid. Al na de eerste keer aanbrengen zou je huid al de voordelen ervaren,

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Vintage Beauty: Myrurgia Parfum

Ik verzamel vintage beauty producten, niet alleen make up producten, maar ook parfums. De kringloopwinkel is voor mij de perfecte plek om ou...