maandag 2 december 2019

Preview: CATRICE Limited Edition 'Merry Go Round'

CATRICE Limited Edition 'Merry Go Round'Wat ik altijd erg mooi vind voor de feestdagen: nagellak met glitters. Gelukkig komt Catrice deze maand met een mooi, nostalgische nagellak lijn.

MERRY GO ROUND MINI ICONAILS IN EEN VINTAGE CARROUSEL VOOR KERSTMIS 
Hoe dichter we bij Kerstmis komen, hoe meer magie er in de lucht hangt! Voor velen van ons creëren tradities en rituelen een nostalgische atmosfeer. Voor de meest feestelijke tijd van het jaar presenteert CATRICE de MINI ICONAILS GEL LACQUER in zes trendkleuren in de Limited Edition “MERRY GO ROUND” in december exclusief bij Kruidvat. In overeenstemming met de kerstsfeer komen ze in een unieke verpakking: een nostalgische carrousel met een charmant retro ontwerp. Een buitengewone blikvanger op elke kaptafel en ook een fabulous cadeau met de beste wensen voor de feestdagen!  Dit klinkt veel belovend!


MINI ICONAILS GEL LACQUER 
CATRICE Limited Edition 'Merry Go Round'Precies de juiste trend kleur voor elk evenement tijdens de feestdagen: de ICONails Minis zijn terug – ontworpen met liefde in zes gelimiteerde tinten. Van een transparante nude tot een elegante metallic champagne kleur en van een klassiek rood tot een glinsterende, trendy petrol – de nagellakken bieden een unieke variatie aan kleuren voor elke stijl en stemming tijdens de kerstdagen en oudejaarsavond. Voor welke kleur je ook gaat, elke lak warmt je hart met liefdevolle wensen, voorziet de nagels van een perfecte gel-finish en blijft zitten tot zeven dagen zonder een topcoat. Dankzij de buitengewone verpakking zorgt de Limited Edition “MERRY GO ROUND” ons niet alleen voor een magisch kerstcadeau, maar tovert het ook nog een lach op ieders gezicht. Adviesprijs €11,99 CATRICE Merry Go Round MiniICONails Set, alleen beschikbaar als set.

Wat een prachtig set is dit. Vooral de vormgeving, de nostalgische draaimolen, vind ik echt geweldig. Echt een blikvanger. De kleuren nagellak zijn ook erg mooi. Vooral de paarse nagellak springt er voor mij uit. Het is een kleur die je niet direct zou linken aan de december maand, maar daarom juist leuk en onverwachts. Wat vind jij van dit set?4 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...