donderdag 21 november 2019

Preview: Polaar

Polaar
Sinds kort is de webshop van Douglas weer een merk rijker. Ze verkopen tegenwoordig het mooie merk: Polaar.

"Arctic Beauty Secrets"

Het was tijdens zijn Arctische expedities dat oprichter Daniel Kurbiel opmerkte dat de planten uit het Noordpoolgebied en Antarctica buitengewone eigenschappen ontwikkelen; ze weten bij extreme kou van -45°, winden van 220 km/u en intense poolnachten te overleven.

Polaar biedt als eerste een huidverzorgingslijn op basis van deze krachtige natuurlijke ingrediënten. Verzorging met pure en zeldzame actieve ingrediënten met buitengewone eigenschappen die een ongeëvenaarde werkzaamheid bieden. Polaar biedt een scala aan beschermende, anti-verouderende, hydraterende en verhelderende behandelingen op basis van o.a. Siberische olijf en ginseng, Arctisch katoen en bessen, Boreale algen uit de poolzeeën en gletsjerwater. Het geheim voor schoonheid ligt verborgen voorbij de poolcirkel….


UNIEKE ACTIEVE INGREDIËNTEN
Dankzij Polaar worden de wonderen van de mysterieuze poolwereld ontdekt, verzameld en toegankelijk. Van de ijzige toendra tot de meest majestueuze gletsjers, de unieke omgeving van Noordpoolgebied heeft unieke bronnen met krachtige actieve ingrediënten. De basis van elk Polaar product bevat een of meerde van deze unieke ingrediënten wat resulteert in een ongekende efficiëntie. 

Je zou denken dat dit merk uit Finland of een ander Scandinavisch land komt gezien de naam en de ingrediënten. Maar niets is minder waar! Het is een Frans merk! Wat ook erg fijn is van dit merk, is dat de producten vrij zijn van parabenen, alcohol en minerale oliën

Polaar
De verschillende lijnen en producten van Polaar

Met plezier laat ik jullie een paar prachtige producten van dit merk zien.

Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser
PolaarDe Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser is een roll-on oogcrème die donkere kringen, wallen en overige sporen van vermoeidheid tegengaat. Daarnaast bevordert de Multi Energiser de wimpergroei dankzij de toevoeging van een cilbooster (+33% in 15 dagen). Met Siberische Ginseng wat van nature te vinden is in de verre uithoeken van de Taïga. Deze adaptogene plant, sterk geconcentreerd in antioxidanten flavonoïden, draagt bij aan revitalisering, toning en verlicht de oogcontour.

Polaar The Genuine Lapland Cream
PolaarThe Genuine Lapland Cream is te gebruiken bij een gevoelige, droge of beschadigde huid: bijvoorbeeld op droge ellebogen, gesprongen hielen, schrale plekjes op het gezicht of enig andere plek op de huid die is aangetast door invloeden van buitenaf. Op basis van Arctische bessen die worden geteeld en geoogst in Finland onder extreme klimatologische omstandigheden en daardoor extreem krachtig zijn. Rijk aan vitamine A, C en E en bomvol antioxidanten.Polaar
Met de feestdagen in het vooruit zicht, komt Polaar met een paar mooie geschenksets.


Ik vind dit een prachtig merk, met fijn uitziende producten en een mooie filosofie. Ben jij al bekend met Polaar?

2 opmerkingen:

  1. Voor mij ook nieuw, en dat het een Frans merk is, dat had ik ook niet verwacht. Het ziet er wel heel mooi uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vond ik ook heel verassend, ik dacht eerst dat het een Fins merk was

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...