donderdag 14 november 2019

Preview: Webecos Vitacell Radiance Huidverzorging

Wist je de jouw huid jouw grootste orgaan is? Het beschermt je tegen oververhitting, onderkoeling, het is een deel van afweersysteem, het herkent warmte, kou en pijn. Het is daarom belangrijk om jouw huid goed te verzorgen. Zeker in de winter! Er zijn vele merken huidverzorging op de markt. Een van die merken is Webecos. Ik kende dit merk nog niet, maar als ik het persbericht lees, word ik erg enthousiast van hun producten!Een huid die straalt van gezondheid en indruk maakt met een prachtige ‘glow’: de nieuwste lijn van Webecos is ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te onderstrepen. Vitacell Radiance combineert bijzondere en krachtige ingrediënten uit de natuur om de doffe huid op te frissen. Vijf heerlijke gezichtsproducten die zorgen dat je stralend mooi de winter tegemoet gaat!

Webecos Vitacell Radiance Prepare Foam
Een rijke en heerlijke zachte cleansing foam, geschikt voor alle huidtypen. De schuimende reiniger verwijdert op milde wijze onzuiverheden en overtollige huidcellen zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten. Adviesverkoopprijs: € 22,00 (150 ml)
Dit klinkt erg goed: de huid schoon maken en gelijk verzorgen!

Webecos Vitacell Skin Relief Toner
De op water gebaseerde toner hydrateert de huid en brengt deze opnieuw in evenwicht. Een cocktail aan werkzame natuurlijke stoffen zorgt ervoor dat de huid er meteen zachter en gladder uitziet! Toegevoegde toverhazelaar verfijnt de poriën, zonder de huid uit te drogen. De Calendula werkt kalmerend waardoor de soepelheid van de huid herstelt. Bellis Perennis (madeliefje) heeft eveneens een verzachtend effect en maakt haar naam waar: het betekent ‘alle jaren mooi’…
Adviesverkoopprijs: € 22,00 (100 ml)
Deze toner lijkt me erg aangenaam.

Webecos Vitacell Radiance Essence
Stralend jong! Deze bijzondere Essence helpt de huid om collageen aan te maken en bevat bijzondere antioxidanten zoals hennepolie en Franse saffraan. De huid is optimaal bestand tegen tekenen van veroudering! De Essence is gemakkelijk aan te brengen, wordt snel door de huid opgenomen en zorgt voor een zijdeachtige finish.
Adviesverkoopprijs: € 37,00 (30 ml)
Zo te lezen is dit perfect voor de wat rijpere huid.

Webecos Vitacell-1 Skin-energy Cream
De volle high performance cream maakt de doffe huid weer fris, met actieve ingrediënten als druivenpitolie en hyaluronzuur. De toegevoegde avocado-olie bevat veel omega-3 vetzuren, die vooral bekend zijn vanwege het stimuleren van de hydratatie van de huid.
Adviesverkoopprijs: € 37,40 (50 ml)
Deze lijkt mij erg fijn. Als zuster werk ik onregelmatig, iets dat mijn huid niet altijd even prettig vind.

Webecos Vitacell Radiance Enzyme Mask
Het Enzyme Mask is een biologische exfoliator gemaakt van de enzymen uit de papayavrucht.
Het masker heeft een mild reinigende werking en zorgt voor een gladde uitstraling en een
jeugdige huid. Breng een dun laagje egaal aan op het gezicht en de hals en laat het masker vijf
minuten inwerken. Daarna goed afnemen met lauwwarm water. Het masker kan 1 tot 2 maal
per week worden gebruikt.
Adviesverkoopprijs: € 37,00 (100 ml)
Dit is echt perfect om van te genieten: masker op en even helemaal niets doen!

Mijn mening
Als ik dit persbericht zo lees, word ik erg enthousiast van de producten die Webecos in haar assortiment heeft zit. Ben jij al bekend met dit merk?4 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: essence trend edition mini

Klein, schattig en super praktisch: de nieuwe essentials van de essence Trend Edition MINI passen zeker weten in iedere handtas – dus vanaf ...