vrijdag 22 november 2019

Preview: Catrice Glitterholic

Catrice Glitterholic Niet alleen essence komt met een speciale collectie voor de feestdagen, zustermerk Catrice komt ook met een lijn speciaal voor de december dagen. Pak je zonnebril, want deze collectie glittert je tegemoet!
GLITTERHOLIC – voor een big bang op het einde van het jaar
In december en januari is het weer tijd om net zo fel te stralen als de sterren! Wanneer het over make-up gaat, bestaat er niet zoiets als té veel glitter. Met de Limited Edition “GLITTERHOLIC” biedt CATRICE van begin december 2019 tot en met begin februari 2020 de juiste trendproducten voor een schitterende look: glitterlipstick, een oogschaduwpalet en een highlighter in perfect uitgelijnde kleuren en met verschillende effecten. Dit zorgt ervoor dat iedereen een persoonlijke look kan creëren voor kerstfeestjes of oudjaarsavond. Voor welke look je ook gaat, met CATRICE wordt elke beauty lover gegarandeerd een echte “GLITTERHOLIC” in december en januari. En dat is niet alles: de prachtige kwaliteitsverpakking met zijn glitterende finish laten je ogen oplichten!

GLITTER LIPS: Flash Light, Dazzle Drama, Dazzle Ligh
Met deze buitengewone lipstick is je nieuwjaarskus zeker weten de glinsterende highlight van de avond. Drie intense kleuren creëren een blikvangende lipmake-up met een glitterende finish. Dankzij de romige textuur voelen de Glitter Lips bijzonder fijn aan op de gevoelige lippen. Adviesprijs €4,99

De verpakking van deze lipsticks vind ik erg tof en zeer feestelijk met alle glitters. De kleuren lipstick vind ik ook erg feestelijk, vooral Dazzle Drama, een mooie feestelijk donker rode tint.


Catrice Glitterholic
EYESHADOW PALETTE: Showstopper, So Vain
Wat is er nog meer voor nodig om een look te creëren die een echte eye-catcher is? Twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten, elk met negen harmonische kleuren, voorzien elk feestje van een perfect wow-moment. De poederoogschaduws van de GLITTERHOLIC oogschaduwpaletten – met finishes variërend van mat, metallic, zacht glinsterend tot intens glitterend – kunnen óf gebruikt worden om intense effecten te creëren óf om delicate highlights te zetten. De geïntegreerde spiegel laat je direct je oogmake-up bewonderen of kan gebruikt worden voor het onderweg opfrissen van je make-up. Adviesprijs €6,99

Deze paletten mogen niet ontbreken voor iedereen die van gevarieerde oogschaduw paletten houdt. Door de verschillende finishes kan je gevarieerde looks maken. Mijn favoriet is Showstopper met de roze glitter oogschaduw er in.


Catrice Glitterholic
HIGHLIGHTER TRIO
Een zachte glow? De zijden textuur van de drie diamantvormige poederhighlighters laten je accenten zetten op individuele gedeeltes van het gezicht of zorgen voor een delicate all-over glow. Het perfecte trio in één palet om gedag te zeggen tegen het oude jaar op een schitterende manier! Adviesprijs €9,89

Wat is een december collectie zonder een highlighter palette? Ook dit palette shined je tegemoet!


Catrice Glitterholic

Mijn mening
De Catrice Glitterholic lijn is echt een collectie voor de december maand met alle glitters. Met deze producten kan je verschillende feestelijke looks maken: van uitbundig tot subtiel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...