maandag 14 oktober 2019

Review: Color Pop Lux Lipstick What If

Color Pop Lux Lipstick What IfRegelmatig kwam ik op Instagram en in make up groepen op Facebook het Amerikaanse merk Color Pop tegen. Mooie producten én betaalbaar. Mijn interesse was dus snel gewekt. Helemaal toen ik een prachtige rode/fuchsia lipstick zag. Die moest ik gewoon hebben! Welke dat was? What If uit de Lux Lipstick lijn.                                                                                                                                                                                   Color Pop Lux Lipstick What If                                         De Color Pop Lux Lipstick What If is een crème lipstick met een satin finish en heeft een comfortabele lichtgewicht formule. Wat deze lipstick zo fijn maakt is dat de lippen gelijk gehydrateerd worden. Dit komt door een paar fijne ingrediënten: Acaibes (antioxidant), Jojoba (hydraterend) en Pomegranate (antioxidant). De lipstick is claimt long lasting te zijn en is rijk aan pigment. En ook niet onbelangrijk: deze lipstick is niet op dieren getest én is vegan vriendelijk!

De verpakking
Color Pop Lux Lipstick What IfDe lipstick is verpakt in een chique witte kartonnen verpakking met in het goud de naam Color Pop en Lux.  Bovenop de verpakking zit een rode sticker die de kleur en de naam van de lipstick laat zien. Dit vind ik erg handig als je meerdere lipsticks uit deze lijn hebt en je ze bewaard in de originele doosjes. De huls van de lipstick is rosé-goud met gouden sterren. Ook staat de naam  Color Pop er ingegraveerd. Op de onderkant van de lipstick staat de naam en de kleur van de lipstick. Maar het meest toffe aan deze lipstick vind ik het feit dat er op de lipstick zelf ook allemaal sterren staan! Dit zijn de soort detail waar ik een zwak voor heb. Het geeft de lipstick net wat extra's, iets onderscheidend.

Color Pop Lux Lipstick What IfDe lipstick brengt gemakkelijk aan: de lipstick glijdt over de lippen en laat een mooie rode laag achter op de lippen. Met één laagje heb je al een mooie en intense dekking. De lipstick heeft een framboos roze/rode tint met een koele blauwe ondertoon. De lipstick voelt licht en aangenaam aan op de lippen. Een kopje thee overleefd deze lipstick wel, maar na een hele maaltijd moet je de lipstick een beetje bijwerken.

Mijn mening
Mijn eerste kennismaking met Color Pop is positief: de lipstick voelt fijn aan op de lippen en is goed gepigmenteert. Ook de details op deze verpakking maken deze lipstick tot een wanna have!

Zoals je op deze swatch ziet, is Color Pop
 Lux Lipstick What If
erg goed gepigmenteerd2 opmerkingen:

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Catrice beauty trends lente zomer 2020 Clean and Simple

Het nieuwe beauty seizoen staat al bijna voor de deur. Dat kan maar één ding betekenen: de halfjaarlijkse collectie updates druppelen langza...