zondag 13 oktober 2019

Preview: Tweezerman limited editions

Een look valt of staat met wenkbrauwen on fleek. En hoe kan je jouw wenkbrauwen beter in shape krijgen dan met de iconische Tweezerman?!


The Beauty Tool Expert 
Tweezerman is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste merken van professionele beauty tools. De missie: innovatieve tools van ultieme kwaliteit aanbieden op de gehele beauty markt. Sinds jaar en dag zijn de tools van Tweezerman de keuze van makeupartists, professionele salons, celebrities, beautybloggers en consumenten en kan Tweezerman met recht  dé #beautytoolexpert genoemd worden!

DE BESTSELLER
Zeg je pincet, dan zeg je Tweezerman. Het wereldberoemde pincet wordt met de hand vervaardigd, is feilloos uitgelijnd en heeft een hoek van 25° zodat het pincet perfect aansluit op het wenkbrauwbot. De Slant Tweezer is met veel precisie ontworpen en pakt zelfs de kleinste haartjes met gemak.

ALL ABOUT PERFECT SKIN
Als Beauty Tool Expert weet Tweezerman dat zijn tools een belangrijke rol spelen in de dagelijkse beauty routine van velen en heeft het zich daarom laten inspireren door de ontwikkelingen van schoonheids- en huidverzorgingstrends over de hele wereld. Het resultaat: een gloednieuwe categorie binnen het assortiment met premium skincare tools.

NEW IN!
Wanneer de herfst zijn intrede doet, betekent dit maar één ding: het seizoen van limited editions en prachtige kerstsets staat weer voor de deur. Zo ook de kerstspecials van Tweezerman!

Ga jij dit najaar ook voor unieke beautytools voor brows & lashes in limited Merry Mint, Emerald Eve, Champagne Toast of Hollygraphic?

Mijn mening
Ik gebruik altijd een lila Tweezerman om mijn wenkbrauwen in model te houden. En ik moet zeggen, ik ben altijd zeer tevreden met hoe gemakkelijk dat gaat. De limited editions zien er echt prachtig uit. Echt kleuren voor de feestdagen. Perfect om cadeau te geven aan een beautylover. De Emerald Eve Slant & Pouch is mijn favoriet uit deze lijn. Welke is jouw favoriet?

Tweezerman
Champagne Toast Slant & Pouch
€29,95, o.a. Bijenkorf & Douglas.nl

Tweezerman
Emerald Eve Slant & Pouch
€29,95, o.a. Bijenkorf & Douglas.nl  

Tweezerman
Hollygraphic Mini Slant & Point
€34,95, o.a. Bijenkorf & Douglas.nl  

Tweezerman
Merry Mint Brows & Lashes
€42,95, o.a. Bijenkorf & Douglas.nl  

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke setjes! Ik gebruik zelf al jaren een Tweezerman en wil geen ander pincet meer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Echt perfect voor de feestdagen. Ik kan ook niet meer zonder

      Verwijderen
  2. Er zijn veel mensen die zweren bij Tweezerman, de champagnekleurige versie vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben dol op de producten van Tweezerman. Er kan geen merk tegenop!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...