zondag 7 april 2019

Preview: get loud Holland door essence

Nog maar 20 dagen en dan is het Koningsdag. Daar hoort natuurlijk een oranje look bij. Gelukkig heeft Essence dit jaar een speciale trend edition voor deze typsiche Nederlandse feestdag: get loud Holland


Zaterdag 27 april kleuren Amersfoort én de rest van Nederland oranje en roodwit-blauw om de verjaardag van Koning Willem-Alexander luister bij te zetten. Koningsdag 2019 wordt weer één groot feest! Uiteraard mogen bijpassende body tattoos, nagellakken, nagelstickers en haaraccessoires in de oer-Hollandse kleuren die dag niet ontbreken. essence viert Koningsdag met een speciale trend edition “get loud Holland”, zodat niets een geweldige party meer in de weg staat! 


Essence get loud Holland trend edition Kruidvat

De collectie bestaat uit een aantal make up producten en een aantal accessoires. De make up collectie bestaat uit drie nagellakjes (rood, wit en blauw), nagelstickers, body tatoos en een fan stick waarmee je een perfecte Nederlandse vlag op je wangen kan maken. De accessoires lijn bestaan uit haarclips, een haarband, stijkpatches, armbandjes en een confetti kanon.

Wat ik leuk vind aan deze collectie is dat het meer is dan alleen make up, daarin onderscheid Essence zich van de andere Koningsdag collecties. Wat ik persoonlijk mis in deze collectie is een lipproduct en oogschaduw. 

De collectie is in de maand april verkrijgbaar bij Kruidvat. De prijzen zijn erg vriendelijk: het goedkoopste product zijn de nagelstickers voor €1,39 en het duurste zijn de haarband en het confetti kanon die elk €2,59 kosten.


2 opmerkingen:

  1. Altijd leuk dat zij dit doen, nu hopen dat het dan ook weer mooi weer is. En fijne prijsjes!(volgende week laat ik de hele collectie zien)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja he?! ik wordt altijd vrolijk van hun collecties

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...