dinsdag 16 april 2019

Preview: CATRICE Limited Edition "Our Heartbeat Project"

Vanaf eind juni ligt er bij Kruidvat een prachtig product van Catrice in de winkel: de Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Nu hoor ik je denken, maar die is er toch al een tijdje?! Dat klopt, maar vanaf juni komt Catrice met een limited edition van deze concealer. Benieuwd wat er zo bijzonder aan is? Lees dan snel verder!

Our Heartbeat Project
Een van de bestsellers in ons assortiment – de Liquid Camouflage High Coverage Concealer – is de hoofdrolspeler in een speciaal project dat ons aan het hart gaat. Als onderdeel van de CATRICE Limited Edition "Our Heartbeat Project" zal de vloeibare concealer vanaf eind juni tot begin augustus verkrijgbaar zijn in een exclusief design. CATRICE doneert 10% van de verkoopopbrengst aan de volgende organisaties: Independence Through Art, ColorGlam By CadaVida en het Beauty For Life Program, dat sociaal achtergestelde vrouwen uit Syrië, Colombia en Duitsland ondersteunt – dit alles in lijn met het CATRICE motto: #makeupartistsatheart. De initiatieven zijn erop gericht om vrouwen de opleiding te bieden die ze nodig hebben voor hun droombaan als visagist of nagelstylist. Hiermee worden ze niet alleen geholpen hun creativiteit te ontwikkelen, maar ook om financieel onafhankelijk te worden.

Our Heartbeat Project Liquid Camouflage High Coverage Concealer
 Het is een van de lievelingen binnen het CATRICE standaard assortiment en de absolute favoriet van veel beauty-addicts: de hooggepigmenteerde Liquid Camouflage High Coverage Concealer. Dankzij de goede dekking camoufleert de vloeibare concealer donkere kringen, onregelmatigheden van de huid en zelfs tatoeages; dit alles zonder de huid uit te drogen. Bovendien is de concealer waterproof en bijzonder langhoudend – een echte redder in beauty-nood. Nu verkrijgbaar in een gelimiteerde roségouden uitgave met hartslagmotief. Verbetert niet alleen make-up looks maar een deel van de opbrengst gaat nu ook naar het bevorderen van leefsituaties!

CATRICE Limited Edition "Our Heartbeat Project" Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Ik heb mijn perfecte concealer gevonden, maar deze ga ik zeker ook aanschaffen. Ik vind het namelijk geweldig dat een beauty merk maatschappelijk betrokken is. En dat ik zo ook een steentje kan bijdragen aan sociaal achtergestelde vrouwen in andere landen. En als zuster vind ik de hartslag op de verpakking ook erg leuk.

2 opmerkingen:

 1. Top als merken zich ook inzetten voor goede doelen! En wat een gaaf detail, die hartslag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja he?! dat vind ik ook zo goed van mac. die hartslag op de concealer past ook perfect bij de gedachte van Catrice

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...