woensdag 6 maart 2019

Essence Pop Up Store in Amsterdam

Ben je vandaag of de komende dagen in Amsterdam én ben je dol op de producten van essence?? Lees dan snel verder!


Van 6 t/m 9 maart wordt De Merkenwinkel omgetoverd tot make-up walhalla.  Het populaire en kleurrijke make-up merk essence opent op 6 maart in de middag haar deuren in De Merkenwinkel aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. De tijdelijke store zal tot en met zaterdag 9 maart geopend zijn voor beautylovers en nagellakfans. essence toont haar nieuwste innovaties op make-up gebied en laat bezoekers kennismaken met haar laatste paradepaardje: de essence shine, last & go nagellakken. Deze lakken – maar liefst 50 kleuren en alle vegan! – beloven een fantastische gelglans en een perfecte houdbaarheid. De feestelijke opening zal op woensdag 6 maart om 13.00 uur worden verricht door beauty- en lifestyle influencer Sheling Kamkes van ShelingBeauty.

Lentelakken en zomerlooks
In de #whatspoppinessence store zijn make-up artists en nagelstylisten aanwezig die de producten uit de essence lente-zomercollectie 2019 demonstreren en aanbrengen. Onder de must-haves voor het lente/zomerseizoen schaart essence bijvoorbeeld de ‘you better work!’ lijn, een assortiment langhoudende performance producten die passen bij een actieve leefstijl. Maar ook oogschaduwpaletten met aansprekende namen als G’day Sydney, Salut Paris en Ola Rio behoren tot de highlights. De absolute blikvanger van de pop-upstore zijn de shine, last & go nagellakken die vanaf nu in de bekende drogisterijen verkrijgbaar zijn.

Ervaar essence 
Essence heeft zich ten doel gesteld om kwalitatieve producten te bieden voor de beste prijs, waarbij stijl, zelfvertrouwen en fun vooropstaan. Het merk zegt ‘nee’ tegen dierproeven en ‘ja’ tegen kwaliteit – en dat tegen een prijs die zodanig betaalbaar is dat je op elk gewenst moment een geweldig nieuwe look kunt uitproberen, nu dus ook in de tijdelijke essence winkel. Met een uitgebreid make-up assortiment en de meest trendy kleuren van het seizoen lukt het essence om een groot publiek aan zich te binden. Het merk is dan ook Europa’s nummer 1 cosmeticamerk* (*in stuks).

Praktische info
essence pop-up store, De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76, 1072 VW Amsterdam
Geopend op:
Woensdag 6 maart van 13.00 – 18.00 uur
Donderdag 7 maart van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8 maart van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9 maart van 10.00 – 18.00 uur

Wat een leuk idee is dit. Helaas ben ik niet in staat om hier heen te gaan. Ik hoop dat ze dit vaker zullen doen en ook in andere steden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...