dinsdag 5 februari 2019

Preview: EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara

Cagtrice EYEconista Lash Millionizer Volume MascaraWie wil dat nu niet: iconische volumineuze wimpers voor een expressieve look? Vanaf april is dit mogelijk. Dan komt Catrice namelijk met een nieuwe mascara: EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara. Deze mascara is een all-rounder die zorgt voor volle, lange en perfect gekrulde wimpers. Deze mascara behoort tot het standaard assoritment. Cartrice beloofd volume, lengte en krul die dag én nacht houdt. De speciale borstel zorgt er voor dat elke individuele wimperhaar bedekt wordt en dat het voor een fascinerende open blik effect zorg. En het mooiste van alles: zonder te klonteren!


Na het lezen van het persbericht ben ik erg enthousiast geworden en ik ga deze zeker halen als die in april in de winkel ligt. Want voor de prijs (€4,99) hoef je het niet te laten!


2 opmerkingen:

  1. Deze mascara staat ook op mijn wishlist, ben heel erg benieuwd geworden x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben benieuwd of deze mascara fijner is als mijn huidige

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...