zaterdag 5 januari 2019

Preview: CATRICE LASH! BOOM! BANG!

Volle wimpers. Een bambi oogopslag. Verleidelijke langer wimpers. Wie wil dat nu niet? Je kan dit bereiken met mascara en wimperserums. Maar de snelste manier op een intense en expressieve look te creëren zijn kunstwimpers. Met de Limited Edition "LASH! BOOM! BANG!", lanceert CATRICE in februari vijf verschillende sets. Van fijn en natuurlijk tot volumineus en extravagant – de wimpers bieden je de juiste highlight voor een dagelijkse make-up stijl en geven de look een boost. Het mooiste is – de wimpers zijn dierproefvrij en vegan, dus zijn perfect voor alle lovers van cosmetica zonder dierlijke ingrediënten. Een passende wimperlijm en wimperkruller van hoge kwaliteit zorgen voor een long-lasting krul.

De nieuwste Limited Edition van Catrice bestaat uit 5 verschillende stijlen kunstwimpers. Maar ook een speciale lijm om de wimpers vast te maken. En voor extra effect heeft Catrice ook een prachtige wimperkruller in chic goud net een zwart handvat.  The Lash Curler met zachte silicone pads heeft een ergonomisch design en is ook fijn in gebruik voor de non-pro’s! Deze wimperkruller maakt het gemakkelijker om een perfect gekruld resultaat te bereiken.


C01 Psst! 

C02 Ka-Pow! 
C03 Swoosh!

C04 Va-Va-Voom!

C05 Whaaam!
De nieuwe Limited Edition is verkrijgbaar van eind februari tot en met maart 2019. De prijzen varieeren van €2,99 voor de lijm tot €3,99 voor de prachtige kunstwimpers. Voor welke wimpers ga jij? Ik sla deze collectie over, omdat ik nooit kunstwimpers draag. Maar als ik naar de collectie kijk, moet ik zeggen dat ik ze erg mooi vind!

2 opmerkingen:

  1. Ik draag ook niet vaak kunstwimpers omdat ik moeite heb met het plaatsen ervan. Maar ik blijf het proberen! Leuk voor een feestje of als ik foto's maak. De Va-Va -Voom versie ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het nooit geprobeert, maar dat komt doordat ik zeer slecht zicht heb als ik mijn bril niet op heb. Als ik mezelf opmaak, zit ik haast in de spiegel om alles goed te kunnen zien.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Doll Beauty Pretty Fly Blusher Take Me To The Peach

Op Instagram volg ik al een hele tijd het Britse merk Doll Beauty . Ik vind de  verpakkingen  echt super schattig en de producten erg mooi....